Wednesday, August 29, 2012

Selamat Hari Kemerdekaan ke 55! / Happy 55th Merdeka!



Selamat menyambut kemerdekaan yang ke 55!
Semoga keamanan dan kemakmuran yang dikecapi terus berkekalan.
Happy 55th Merdeka!
May peace and prosperity we have achieved lives on.

22 comments:

  1. Salam Hari Kemerdekaan..

    Berbangga menjadi Anak Merdeka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Myra. Semua rakyat Malaysia perlu bangga menjadi anak Merdeka...

      Delete
  2. Selamat Hari Merdeka juga.

    Kita suka blog ni and dah follow pon. Bagus untuk refer kalau takde idea nak bagi hadiah apa. Sesuatu yang lain dari yang lain.. Nanti follow blog kita yea.. Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mummy Akmar. Dah pun follow blog Queen of The Castle: El Qashrin Qaisara. Singgah selalu ya!

      Delete
  3. kena mention gak ... JANJI DITEPATI... hehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya dan hari kemerdekaan ke 55 Qaseh... ingat tau, Janji ditepati... he he he.. (part janji ditepati tu yang tak boleh layan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tagline yang sangat menarik perhatian ramai :-)

      Delete
  5. Insyaallah. Semoga Allah merahmati negara kita sentiasa

    ReplyDelete
  6. tanggal tiga puluh satu, bulan lapan lima puluh tujuh................

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya dan Selamat hari Merdeka

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ mamaema! Selamt bercuti hujung minggu yang panjang :-)

      Delete
  8. selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan ke 55

    ReplyDelete
  9. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 55. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa tengok perarakan esok ya :-)

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...